Lid worden

Door het jaarlijks lidgeld te betalen kan je actief lid worden van de club. Hierin is begrepen: het gebruik van de zaal, verzekering voor persoonlijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid door aansluiting bij Gezinssport Vlaanderen, gebruik van de shuttles en eventueel ook rackets (enkel voor nieuwelingen gedurende een paar weken).

Het lidgeld is jaarlijks te hernieuwen en bedraagt :

Lidgeld BC HAMINTON 2024 (1/1 - 31/12)
Lidgeld per persoon (nieuwe leden)Lidgeld per gezin
Lid Gezinsbond +18j.Niet lid Gezinsbond + 18j.Lid Gezinsbond -19j. of 2e gezinslidNiet lid Gezinsbond -19j. of 2e gezinslidJeugd -16j. enkel zaterdag + vakantieperiodes op woensdagLid GezinsbondNiet lid gezinsbond
€ 60€ 70€ 50€ 60€ 35€ 145€ 170

Start je na 1 september? Dan betaal je onmiddellijk het lidgeld voor volgend seizoen en speel je dus 4 maand gratis.

Er wordt niet gewerkt met ‘gastspelers’ die per beurt betalen. Indien je lid bent van de Gezinsbond krijg je van ons een mooie korting. Gelieve in dat geval echter bij de overschrijving uw nummer van het lidmaatschap van de Gezinsbond te vermelden.

Voor het lidgeld per gezin vragen we je om bij de overschrijving de namen van de gezinsleden die zullen komen spelen te willen vermelden, enkel die leden zullen wij laten verzekeren

Mogen we je vragen het bedrag van het lidgeld te willen overschrijven voor 15 december 2023 op het rekeningnummer IBAN BE86 1430 9896 4050. Voor nieuwe leden: bezorg ons a.u.b. je e-mailadres dan kunnen we u te allen tijde op de hoogte houden van ons clubleven. Dit geldt trouwens ook voor bestaande leden waarvan we nog niet in het bezit zijn van een e-mailadres.

Verschillende ziekenfondsen betalen een deel van het inschrijvingsgeld terug. Hiervoor zal je van ons een digitaal attest ontvangen samen met je lidkaart.

Wens je lid te worden of weet je niet goed wat te verwachten? Kom gerust een paar keer proberen zodat je de sfeer alvast kan opsnuiven. We hebben zeker materiaal beschikbaar om dan eens te gebruiken.

Hierboven gaven we al heel wat basisinformatie. Heb je nog vragen? Neem even een kijkje op onze website (www.haminton.be) voor oa. de laatste nieuwigheden, foto’s, overzicht van komende tornooien of contacteer gerust iemand van het bestuur.

Startbrief 2024